Driver du en webshop og kunne du tænke dig viden om, eller hjælp til, at øge din omsætning og daglige ordre gennemsnit?

Mit navn er Kim Andre Langholz og siden 2008 har jeg arbejdet med online markedsføring. E-handel er en stor passion for mig og jeg arbejder til dagligt med at vækste e-handels forretninger på tværs af en lang række af brancher.

Jeg kommer fra en baggrund som Online Marketing Executive hos det tidligere LowCostHoliday.com. Her havde jeg ansvaret for det danske website og markedsføringen mod det danske marked. Mit arbejde bestod blandt andet i, at planlægge og adminsitrere et syv-cifret markedsførings budget.

Dette er hvad min manager, Vicki Gore, havde at sige om mig efter jeg sagde op for at forfølge drømme om at være selvstændig:

Kim has been a valued member of our PPC team at lowcostholidays, having had previous experience in PPC before the role he was able to pick up tasks easily and always met deadlines. His responsibility grew instantly as he was able to optimise and manage the accounts, achieving budget and efficiency targets set by the business. He worked well in a small team as well as by himself and has great communication skills to speak to other departments in meetings and day to day. It has been a pleasure working with Kim!

I 2013 startede jeg op som selvstændig SEO konsulent og lige siden, har jeg hjulpet danske virksomheder med at tiltrække flere kunder via Google, både som selvstændig konsulent, og som underleverandør til enkelte danske markedsførings bureauer.

Gennem de sidste 8 år har jeg arbejdet på tværs af alle online markedsførings kanaler – fra Google Adwords til SEO, affiliate marketing og content marketing.

Netop det at have erfaring med alle disse kanaler gør, at jeg nemt kan identificere gode muligheder for øget omsætning.

Jeg bruger dagligt tid på at følge med i de nyeste trends indenfor online markedsføring og jeg investere en stor del af min tid i kurser og bøger, for bedre at kunne servicere dig.

I 2014 startede jeg også en webshop – Billigepuslespil.dk – sammen med min kone. På under et år lå vi side om side med vores største konkurrenter. I 2015 solgte vi webshoppen til en konkurrent, hvorefter vi rejste ud i verden.

Det vil også sige, at jeg i dag driver min virksomhed 100% online. For mig betyder det, at jeg kan omgive mig med og lære fra dygtige iværksættere fra hele verden, samtidig med at det er billigere at rejse rundt og drive min forretning online, end hvis jeg havde boet i Danmark, hvilket selvfølgelig falder ud til din fordel.

Bare fordi jeg sidder og drikker Sangria i Spanien, betyder det ikke at jeg er langt væk. Jeg er nemlig altid til at komme i kontakt med og svare altid indenfor 24 timer, medmindre du får et autosvar tilbage med anden info. Uanset, hvor jeg er i verden, så tilpasser jeg mig så jeg altid kan stå til rådighed for et evt. opkald.

Jeg arbejder selvstændigt og det er vigtigt for mig, at mine kunder har 100% tiltro til det jeg laver. Jeg svarer altid gerne på spørgsmål og forklarer også gerne, hvad jeg laver og hvorfor.

Jeg har valgt udelukkendeat arbejde med e-handels virksomheder, da dette er et område der interesserer mig meget og jeg har efterhånden fået en stor erfaring med at planlægge og udføre marketingsstrategier der hurtigt skaber vækst.

Netop vækst er et vigtigt ord for mig.

Jeg er nemlig klar over, hvordan det er at drive en webshop og, hvad der er vigtigt for dig.

Som webshopejer er din omsætning den vigtigste målestok.

Mit arbejde er at øge din omsætning, ved at tiltrække flere kunder til din webshop.

Jeg lever af glade og tilfredse kunder.

Derfor undersøger jeg også altid en kundes situation, inden der bliver sendt et tilbud afsted. Jeg skal nemlig kunne skabe en forskel og kan jeg ikke det, så vil jeg hellere sende dig videre til nogle jeg mener er bedre til at hjælpe dig.

Lyder det som noget du kan forholde dig til?

Kunne du tænke dig en uforpligtende og gratis vurdering af din webshops muligheder for vækst?

Udfyld kontakt formularen herunder og så vil jeg straks undersøge, om jeg er i stand til at hjælpe dig med at skabe flere ordre.

Vil du læse mere om mig? Tag evt. et kig på min LinkedIn profil.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.